sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Sadepäivä

Voiko tylsempää olla keväällä, kuin sadepäivät. Kun keväällä ilmat alkaa lämpenemään ja aurinko ehkä (painosanalla ehkä) pilkahtaa jostain pilvenreunan takaa, alkaa heräämään talvihorroksesta ja puuhasormea alkaa syyhyämään. Voiko silloin olla kamalampaa, kun katsoo ikkunasta ulos ja siellä sataa. Lauantaina sentään ilma suosi rohkeaa. Saimme aloitettua terassin laajennus projektin, mutta se joutuu nyt odottamaan parempia ilmoja.

No sadepäivistäkin täytyy ottaa ilo irti, joten päätimme käydä ostoksilla. Tarvitseehan uusi terassi grillin, ja kerrostalossa ennen asuneina ei sellaista vielä omistettu. Oikean grillin löytäminen vaatikin jo aikamoisesti voimia, rakot jaloissa ja kuudennen kaupan jälkeen löytyi se omaa silmää miellyttävä. Olisihan varmasti joka kaupasta löytynyt mieleinen, mutta ne ei ehkä niinkään miellyttäneet kukkaroa.

Eikä siinä vielä edes kaikki että löytää hyvän grillin, mutta voi elämän kevät sen kasaaminen. Ohjeella olisi voinut pyyhkiä melkein sitä kuuluisaa takapuolta, mutta siihenkin se olisi ollut liian kovaa. Eikö ne siellä tehtaalla tajua laittaa ohjeita sellaisiksi että tällaiset maalaisjuntitkin sen tajuaisi. Ja ne mukana tulleet "niin sanotut" työkalut voi ensimmäiseksi heittää niin pitkälle kuin kädestä lähtee. Onneksi vuosien mittaan on kasaantunut työkaluja jos jonkinmoisia joilla saatiin grilli kesytettyä, ilman niitä olisimme grillannu paistinpannulla.

 Eli kalliita ovat nämä sadepäivät. Tietää taas todellakin miksi maanantaina tarvitsee lähteä töihin.

grilli
Kyllä se kasaan kuitenkin saatiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti