lauantai 2. huhtikuuta 2016

Baarihuone

Uudessa kodissamme oli ylinmääräinen huone jolle ei tarvinnut käyttötarkoitusta kauaa miettiä. Melkein yhdestä suusta totesimme että siitä tulee mikäs muukaan kuin baarihuone peilipalloineen. Tämä onkin kotimme ainoa huone joka poikkeaa sisustuslinjastamme olemalla tumma ja hämyinen, kun muuten taas pidämme vaaleasta ja valoisasta.

Baaritiskiksi päätimme kunnostaa vanhan senkin jolle ei enää ollut käyttöä, ja joka oli kooltaan kuin tehty siihen. Pinnaksi päätimme valita vanhaa lautaa muistuttavan laminaatin.
baaritiski
Vanha senkki muuntautui baaritiskiksi.


 Koska päätä pitää ensin hakata seinään sijoitimme aluksi baaritiskin ihan väärään paikkaan. Pitkän pohdinnan ja kädenväännön jälkeen baaritiski löysi itselleen sopivan paikan johon molemmat oli tyytyväisiä. Uuden järjestyksen eteen kyllä joutui purkamaan vaatekaapin pois tieltä, mutta siinähän on sitten taas matertiaalia seuraaviin projekteihin. Mies kun on kätevä käsistään pyysin tietenkin häntä tekemään metallitolpat tiskin päälle, niin sain sellaiset kuin itse halusin ja niistähän tuli aivan loistavat! Näin ollen baaritiskistä tulikin monen testauksen jälkeen reilua nojausta kestävä.
metallitolppa,



                                                              Ei muuta kuin kippis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti