tiistai 12. huhtikuuta 2016

Hattuhylly

Kun ostettiin meidän talo, entinen asukas jätti jälkeensä aika paljon tavaraa joista yksi oli vanha ulkokaluste. Se ei ollut enää käytettävässä kunnossa ja muutenkin todella rujo. Mutta sekin sai uuden elämän nimittäin meidän hattuhyllynä. 


hattuhylly, vanha pihakaluste, henkaritanko
Uusivanha hattuhylly.




hattuhylly, eteinen, vanha ulkokaluste
Vahna ulkokaluste/ uusi hattuhylly.

Tämä oli taas yksi merkki siitä että vaihdan mieltäni usein. Mieheni teki meille jo uuden hattuhyllyn kunnes seuraavana päivänä jo totesin haluavani erilaisen. Kilttinä hän tietenkin tarttui tuumasta toimeen ja purki jo tekemänsä hyllyn ja teimme uuden. Aluksi meinasimme maalata sen valkoiseksi tai harmaaksi, mutta päädyimme vain hiomaan ja säästämään alkuperäisen värin. Ensi viikolla se minut tuntien kyllä jo vaihtaa väriä. Hyllyn tarkoituksena muutenkin oli olla vähän ajan patinoiman näköinen.

eteinen
Ennen




Siitä tuli kyllä niin meidän silmää miellyttävä, että tuplatyö yhteen hyllyyn ei kyllä haitannut. Pisteenä i:n päälle laitoimme vielä pienet kohdevalot sen alle. 



kohdevalot, eteinen, hattuhylly
Kohdevalot.


kohdevalot, eteinen, hattuhylly
Hattuhylly


eteinen, hattuhylly, henkaritanko
Hattuhylly

eteinen, hattuhylly, henkaritanko
 Hattuhylly



Henkaritanko on mieheni käsialaa ja mistäs muusta kuin metallista.


henkaritanko, eteinen
Henkaritanko



Hattuhyllyn tieltä purimme yläkaapit joilla ei ollut mitään virkaa. Ne saa todennäköisesti uuden paikan vaatehuoneesta. 
Eteinen kaipaa vielä uutta lamppua joka on kyllä valmiiksi katsottu jo. Eteisen valosta täytyy kyllä saada vahtijussi myös pois. Se ei ihan toimi niinkuin pitäisi, se nimittin syttyy itsekseen. Ei ole kiva herätä keskellä yötä siihen kun eteiseen syttyy valo ja aiempana päivänä on juuri töissä puhunut kummitusjuttuja. 
Lisäksi eteisessä on vielä yksi korkea kaappi jota ei voinut purkaa koska siellä on meidän keskuspölynimuri. Siihen suunnittelimme jo lautaovea, jossa on takorautainen kahva, mutta lautaa ei tällä hetkellä ole käytössä joten se saa vielä odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti